Sibrik Kastélyszálló

Nyugat Dunántúli régió - Bozsok

Sibrik Kastélyszálló, Bozsok
  • Cím: 9727 Bozsok, Rákóczi u. 1.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Sibrik Kastélyszálló, Bozsok

A magyar-osztrák határ mentén terül el a Kőszegi-hegység területén az Irottkő Natúrpark, melynek egyik kedvelt, hangulatos kirándulóhelye Bozsok.Itt található csodálatos környezetben, nyolc hektáros kastélyparkban, a Sibrik Kastély.
Kőszeg-hegyalja híres kristálytiszta levegőjéről, szubalpin klímájáról, amely a légúti betegségek gyógyítására is bizonyítottan jó hatású.

A környéken ezen kívül számos kirándulási lehetőség, túraútvonal, fürdőhely, gyógyfürdő kínálkozik programként.

ÜDÜLŐSZÁLLÓ A HATÁRON

• ahol a csend otthonra lel,
• melyet már Mátyás király is láthatott,
• ahol meleg vendégszeretettel várják Önt. 

A SIBRIK Kastély Bozsok ékessége. Az Alpokalján fekvő Vas megyei falut már Mátyás király is felkereste. Az utóbbi években turisták ezrei töltötték itt szabadidejüket, a térség gyógyhatású levegőjének, sokrétű idegenforgalmi szolgáltatásainak köszönhetően. 

Sibrik Kastélyszálló, Bozsok

A kastélyban 12 szoba, családias hangulat várja a vendégeket (4 db 2 ágyas + 7 db 3 ágyas + 1 db 4 ágyas családi szoba). Valamennyi szoba tágas, fürdőszoba/WC-s (a szobában TV nincs).


Sibrik Kastélyszálló, Bozsok

A kastélyszálló fekvése és 40 férőhelyes helyisége alkalmas társasági összejövetelek, szakmai találkozók, szemináriumok, továbbképzések megrendezésére. A Sibrik Kastélyszálló hatalmas ősparkjával, árnyat adó, öreg fáival, madárcsicsergéssel kellemes sétákra, relaxációra invitálja a vendégeket. A szabadidő aktív eltöltését a teniszpálya és a szauna teheti változatossá. Nyaranta a gyógyulni és felüdülni vágyók a közeli Bükfürdőt és az Ausztriában – Rohoncon – található tavat kereshetik fel. A téli sportok kedvelői az osztrák síterületeken hódolhatnak kedvtelésüknek.

Ingyenes szolgáltatások a szálló vendégeinek a kastélyban illetve a parkjában:
közös társalgó TV-vel, biliárd, szauna, tenisz (salakos pálya), napozóágy, reggeliző és étkező helyiség, külön terem, konferencia terem.

Külön szolgáltatások térítés ellenében a kastély parkjában:
Automata tekepálya sörözővel, lovarda.


Sibrik Kastélyszálló, Bozsok
  • Cím:9727 Bozsok, Rákóczi u. 1.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás